Ταξιδεύοντας με το allwinestories

Με το allwinestories θα ταξιδέψουμε και θα γνωρίσουμε αμπελοτόπια εξίσου ενδιαφέροντα με τα ελληνικά.

Θα ακολουθήσουμε τα οινικά μονοπάτια του Veneto. Την οινική αυτή περιοχή χαρακτηρίζει μια μοναδικότητα για τη ζωή, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δεθεί μαζί της με πάθος σε όλους τους τομείς. Να γνωρίσει από κοντά και να απολαύσει γαστρονομικές και οινικές στιγμές.

Στα Βορειοανατολικά της Ιταλίας θα περιηγηθούμε στους αμπελώνες που παράγονται τα κορυφαία κόκκινα Valpolicella, Αmarone della Valpolicella καθώς και τα δημοφιλή Merlot & Pinot Noir.

H αριστερή όχθη του ποταμού Douro μας περιμένει να την ανακαλύψουμε. Με όμορφα διαμορφωμένες πλαγιές, που φιλοδοξούν να κερδίζουν το βραβείο του πιο καλοσχηματισμένου αμπελώνα του πλανήτη. Μια ασύγκριτη παλέτα γηγενών ποικιλιών δίνουν στην   Πορτογαλία τη δυνατότητα να είναι ένας ισχυρός παίχτης στην παγκόσμια οινική σκακιέρα τόσο με τα διάσημα Port, όσο και με τα Vihno Verde που κοιτά στα μάτια τον ανταγωνισμό.

Το allwinestories μπήκε στα υπόσκαφα ηφαιστειακά κελάρια του Tokaji, όπου δημιουργείται ο Vinum Regum Rex Vinorum, ένα κρασί με πλούσιες ιστορίες και μεγάλη επίγευση. Οι οινοποιοί μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της οινοποίησης του.

Το ταξίδι μόλις ξεκινά.

error: Content is protected !!