Δήλωση Συμμετοχής έως 31 Μαΐου 2020

Τιμή εγγραφής (πρώτο προϊόν) : €90
κάθε επιπλέον κωδικός προϊόντος €60

Τα Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 στοχεύουν στην ανάδειξη, γνωστοποίηση και διάδοση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων που προέρχονται από την μεσόγειο καθώς επίσης και προϊόντων από τον υπόλοιπο κόσμο τα οποία εμπίπτουν στην κατηγορία μεσογειακών προϊόντων.

Κριτική Επιτροπή

AllWineStories-MTA2020-Mamalakis
Panel Member of Mediterranean Taste Awards 2020 Elias Mamalakis

Έχοντας θέσει ως βασικό στόχο την δημιουργία και καθιέρωση των Mediterranean Taste Awards, ως έναν αξιόπιστο και έγκυρο διαγωνισμό τροφίμων και ποτών, επιδιώκουμε την προσέλκυση συνεργατών με μακρά και αποδεδειγμένη εμπειρία στον χώρο οι οποίοι με το επαγγελματισμό και τις γνώσεις τους θα πλαισιώσουν την συνεχή προσπάθεια και αναζήτηση για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για τους παραπάνω λόγους τα Mediterranean Taste Awards, επέλεξαν να συνεργαστούν με την ομάδα Brigade Slow Food και τους εξαιρετικούς επαγγελματίες που την απαρτίζουν.

Μεταξύ των οποίον είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης, Νίκος Φωτιάδης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Νίκος Πελεγρίνης.

AllWineStories -Brigate

Ανταποδοτικά οφέλη συμμετεχόντων

Αντιλαμβανόμενοι την  διαρκή ανάγκη για ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη των παραγωγών τροφίμων και ποτών στη διαδικασία προώθησης των παραγόμενων προϊόντων, η συμμετοχή στα  Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020, θα βοηθήσει τους παραγωγούς προσφέροντας τα ακόλουθα οφέλη:

Αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων από αξιόπιστο οργανισμό αναγνώρισης ποιότητας την Mediterranean Taste Awards 2020

Δυνατότητα επικοινωνίας της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος με σιγουριά στο ευρύτερο αγοραστικό κοινό

Αξιολόγηση του προϊόντος από επαγγελματίες της αγοράς τροφίμων και ποτών με κορυφαία εμπειρία στο χώρο του τρoφίμου και της εστίασης

Βελτίωση της προβολής του προϊόντος στα ράφια λιανικής πώλησης, με σκοπό την διαφοροποίηση σε σχέση με τους ανταγωνιστές

Ισχυροποίηση της αναγνωσιμότητας της επωνυμίας του προϊόντος και τη δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων.

Περισσότερα Οφέλη

Στην Mediterranean Taste Awards 2020, προχωράμε ακόμα περισσότερα βήματα μπροστά, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους παραγωγούς. Ως συνέπεια αυτού, έχουμε δημιουργήσει τις ακόλουθες λύσεις που στοχεύουν στην δυναμικότερη προώθηση των τροφίμων και ποτών:

Παροχή βάσης δεδομένων με πληροφορίες και επαφές υποψήφιων πελατών, τις οποίες οι παραγωγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την απευθείας προώθηση των προϊόντων τους

Απευθείας προώθηση των συμμετεχόντων στην λίστα πελάτων της Mediterranean Taste Awards στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη

Συνεχή προώθηση των διαδικτυακών και εξειδικευμένων ηλεκτρονικών μέσων της Mediterranean Taste Awards
Παροχή εξατομικευμένων λύσεων προώθησης και ανάπτυξης προϊόντων έπειτα από αποστολή αιτήματος του πελάτη

Υπό την Αιγίδα

HellenicRepublic

Write A Comment

error: Content is protected !!